2020. gada Latvijas spēļu kalendārs

Tas brīdis ir klāt! Pēdējo mēnešu laikā ļoti vēlējos radīt ko paliekošu un fiziski taustāmu. Beidzot mana doma par 2020. gada Latvijas spēļu kalendāru ir realizējusies. Kalendārā apkopoti galvenokārt neatkarīgie (indie) spēļu izstrādātāji, ar to jaunākajām un spilgtākajām spēlēm no 2019. un 2018. gada.

Paldies visiem izstrādātājiem par atsaucību kalendāra tapšanā. Bez tās, to nebūtu iespējams radīt. 2020. gadā jūsu sienu rotās Bunkovsky Games ar Rise of the Slime, Amber Games ar Try To Fall Asleep, Māra Ozola Plaguepunk Justice, NYAARGH ar Gorytale, Coldwild Games ar Merchant of the Skies, Nila Jakrina Flashing Lights, Fungeneration Lab ar Coin Trip, Soaphog ar Seacurity Breach, Snowy Ash Games ar Micro Town, SimDevs ar Area 86, Fufla ar Bacterial Takeover un Estoty ar Battle Disc.

Paldies arī Zanei no reklāmas aģentūras ATTA PRINT. Ceļš līdz kalendāriem bija nedaudz ilgāks kā plānots, bet viss ir ļoti veiksmīgi un ar skaistu rezultātu atrisinājies.

Ceru, ka visu 2020. gadu to redzot pie sienas, tas sniegs papildus motivāciju katram pašam strādāt arī pie savu projektu pabeigšanas un publicēšanas.

Kalendāra izmērs ir 21cm x 21cm un, ja vēlies to iegādāties, raksti man uz linda@strazdina.lv, kur arī sarunāsim tā saņemšanas veidu. Kalendāru skaits ir pavisam ierobežots, 30 eksemplāri un tā cena ir 19.00 Eur.

Līdzīgi raksti

Komentāri

Šis raksts tika izveidots 17, 12, 2019 pulkst. 12:30 pm ievietots gamedev, Izklaide, Spēles. You can leave a response, or trackback from your own site.